Till senaste kommentaren

Var tillverkas Findus köttfärssås ?

Var tillverkas Findus köttfärssås !
Jan-Olof Nordin

Kommentarer

 • Hej Jan-Olof,

  Tack för ditt meddelande.

  Findus köttfärssås tillverkas i Italien.

  UPPDATERING: Ny leverantör i Österrike.

  Allt gott,
  Gabriella
  Gabriella
 • Men alltså svara gärna på frågan är det svenskt kött eller inte ?
  Annelie
 • Hej Annelie,

  Tack för din fråga!

  Det är inte svenskt kött i Findus Köttfärssås.

  En central fråga för oss på Findus är att vi utvecklar våra produkter med hållbarhet i fokus. Detta innebär att våra produkter ska tillverkas på ett sätt som tar hänsyn till både människan och miljön.

  När det gäller inköp av kött så köper vi enbart ifrån leverantörer som lever upp till våra högt satta kvalitetskrav och som driver en produktion som respekterar både djurens välfärd och miljön.

  Önskar dig en fin dag!

  Allt gott,
  Gabriella på Findus konsumentkontakt
  Gabriella
 • Den smakade bättre innan uppehållet.... vad tusan har ni gjort med den??? Den smakar tomatsås och är alldeles rinnig bläää .... helgarån
  Kram o hejdå till en älskad produkt
  Mvh
  Stefan Åberg
  Stefan Åberg
 • Hej Stefan,

  Stort tack för att du hör av dig till oss för att dela dina synpunkter kring vår Köttfärssås Original, det är värdefull information för oss. I samband med ett fabriksbyte har vi behövt göra vissa justeringar i receptet som vi ser som positiva , t.ex. tillagas köttet nu på ett sätt som bättre bevarar köttsmaken, kryddningen har balanserats i kombination med en tydligare tomatsmak som också ger köttfärssåsen en lite rödare i färg. Vårt mål och förhoppning har hela tiden varit att vår Köttfärssås Original ska upplevas precis lika god som förut , så det är tråkigt att höra att den inte uppfyller din förväntan.

  Allt gott,
  Gabriella
 • Hej igen.
  Du/ni har alltså ökat tomatsås i innehållet vilket kanske är grunden till att det numera smakar mer tomatpuré med en köttbulle i samt blivit rinnig. Att den är rödare gör mig inget men en köttfärssås ska inte ha översmak av tomat och inte heller rinna ut som soppa på tallriken. Kunderna kan omöjligt bett om denna förändring måste vara något ekonomiskt drag som totalt havererat produkten. Är uppriktigt ledsen över erat val och från något jag kunde äta dygnet runt till något jag helst undviker.
  Mvh
  Stefan Åberg
  Stefan Åberg
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.