Till senaste kommentaren

Tillagning av fryst fisk + paneringen

Jag har nyligen börjat använda er panerade frysta fiskfiléer och undrar varför de ska tillagas direkt från frysen? Vore det inte bättre att tina dem innan, åtminstone så mycket att ugnstermometern kan stickas i?
Fisk är nyttigt och bra, men hur onyttig är er panering? Om jag gör den själv består den av mjöl, ägg och ströbröd (+ kryddor förstås) men inget fett eller kemikalier. Är det så med era frysta och panerade filéer också?
Urban Lilja

Kommentarer

  • Hej Urban, vi rekommenderar att tillaga våra panerade fiskprodukter från frusna då kvaliteten blir bättre och är anledningen till att dessa instruktionerna står på förpackningen.

    Vi använder inte några kemikalier i våran panering, men den innehåller rapsolja, resterande ingredienser står också på innehållsförteckningen.

    Jag hoppas att detta har svarat på dina frågor.
    Fredrik på Findus.
    Fredrik

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.