Tillagning av fryst fisk + paneringen
Jag har nyligen börjat använda er panerade frysta fiskfiléer och undrar varför de ska tillagas direkt från frysen? Vore det inte bättre att tina dem innan, åtminstone så mycket att ugnstermometern kan stickas i?
Fisk är nyttigt och bra, men hur onyttig är er panering? Om jag gör den själv består den av mjöl, ägg och ströbröd (+ kryddor förstås) men inget fett eller kemikalier. Är det så med era frysta och panerade filéer också?
Fisk är nyttigt och bra, men hur onyttig är er panering? Om jag gör den själv består den av mjöl, ägg och ströbröd (+ kryddor förstås) men inget fett eller kemikalier. Är det så med era frysta och panerade filéer också?
Följ inlägget
1
följare
Vi använder inte några kemikalier i våran panering, men den innehåller rapsolja, resterande ingredienser står också på innehållsförteckningen.
Jag hoppas att detta har svarat på dina frågor.
Fredrik på Findus.