Till senaste kommentaren

Vilka kryddor används till paneringen på er fisk?

Hej. Jag undrar om det är någon chili, cayenne eller dylikt i era planerade fiskar? Tål tråkigt nog inte dessa kryddor.

Med vänlig hälsning

Bibbi
Birgitta Lagerqvist Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Birgitta,

    Vad kul att du hör av dig till oss!

    Vi har ett brett utbud av panerad fisk och smaksättningen av kryddor varierar. Chili och cayenne är allergener och skrivs alltid ut på innehållsförteckningen.

    På Findus.se ser du vilka kryddor som används till våra panerade fiskar.
    https://www.findus.se/var-mat/fisk/ovrig-panerad-fisk

    Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.

    Du är varmt välkommen att höra av dig med fler frågor.

    Ha en fin dag!


    Jennie

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.