Nytt recept på rostad kyckling

Har i många år ätit rostad kyckling från findus, säkert tre varje vecka senaste 5 åren. Idag kom nytt recept. Under all kritik. Den goda gelén borta. Alltid uppskattat att det var "rena" potatisklyftor i förra receptet, nu något halvfabrikat som alla andra rätter. Dafgårds rostade kyckling har tidigare fått vara reserv vid de tillfällen findus varit slut, nu måste jag motvilligt göra den till förstaval. Varför har ni bytt receptet, och var är den käcka tanten bak på kartongen som varit min matmor i flera år. Saknar henne 🙁
Anders Lilja

Kommentarer

 • Hej Anders.

  Vi har tyvärr ändrat receptet på grund av ett produktionstekniskt skäl.

  Jag kommer att vidarebefodra din kommentar internt till vår produktutvecklingsavdelning.

  Med vänlig hälsning,

  Kenneth på Findus

  Kenneth
 • Jag håller med, rostad kyckling har alltid varit min favorit men vilken besvikelse, jag håller med att den var under all kritik.
  Mats Lindvall
 • Hej, jag håller helt med Anders!
  Så besviken på  det nya receptet....
  Victoria
 • Jag håller med. Inte alls gott. En gång och aldrig mer i nuvarande form.
  Karin
 • Håller med Anders. Hoppas ni tar tillbaka det gamla receptet.
  Ajla
 • Håller fullständigt med, varför ändra på ett gott recept? Jag kommer inte köpa rostad kyckling nån mer gång, den var under all kritik. Nästan bara brytbönor och några få kycklingbitar, tacka vet jag när det var STORA härliga kycklingbröst, ja, de hade ju också blivit mindre på senare tid men nu är de nästan obefintliga. Och gelen är borta, trist. Potatiskroketterna passar inte in.
  Carina Engström
 • Findus har totalt förstört den här rätten, det nya receptet är helt värdelöst. Snacka om att spara in allt dom kan, från att man fått en massa olika grönsaker med två två olika såser varav en lingonsylt, får man nu endast en sås, tillsammans med endast gröna bönor, och pyremos potatisar. Totalt smaklös rätt nu.

  Förstår inte hur Findus tänker!? Gissar på att det handlar om att spara pengar?
  Besviken

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.