Till senaste kommentaren

Nytt recept köttbullar och mos är bara mindre köttbullar?

Det står nytt recept på eran kartong på köttbullar och mos, det enda ni gjort är att minskat köttbullarna. Sjukt dåligt. Blir bojkott av eran mat framöver då ni bara förstör ett bra recept. 

Robin

Kommentarer

 • Hej Robin,

  Det var tråkigt att höra att du inte gillar det nya receptet på Dagens Köttbullar. Det stämmer att vi har ändrat antalet köttbullar i rätten, andra ändringar i receptet är att rätten nu innehåller fler gröna ärtor. Vi beslutade även att ta bort lingonsylten eftersom många konsumenter inte gillade varm lingonsylt.

  Vi hoppas att du kan hitta någon ny favorit i vårt sortiment. Jag kommer att vidarebefordra din kommentar internt till vår produktutvecklingsavdelning.

  Ha en fortsatt trevlig dag.

  Med vänlig hälsning,
  Siri på Findus Konsumentkontakt
  Siri
 • Ok, så mindre köttbullar och bort med lingonsylten och sen pytsar ni i några gram grön ärtor…ni är såå giriga, som föregående inlägg, fr.o.m nu blir det bojkott av era produkter
  //Anders
  Anders
 • Håller med, en ren försämring, köpte ofta denna rätt förr men så råkade jag på det "nya" receptet, själv tycker jag dessutom att såsen inte håller samma standard som tidigare, har inte köpt en enda findus färdigmat sen detta.
  christopher jonasson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.