Till senaste kommentaren

Varför hittar jag inte Mix till fransk fiskgratäng?

Hej!
Har letat som en tok efter er kryddmix till fransk fiskgratäng, tyvärr är streckkoden på alla affärer borttaget och då undrar jag, har denna produkt utgått?
Ps. Min mamma bor i sthlm och har letat där med samma resultat 😥.
Mvh Lena

Kommentarer

 • Hej Lena,

  Det stämmer att vår Mix Fransk Fiskgratäng tyvärr har utgått ur vårt sortiment på grund av för låg efterfrågan,vilket vi såklart tycker är extra tråkigt eftersom det är din favorit.

  Hoppas du kan hitta något annat gott ur vårt sortiment!

  Allt gott,
  Gabriella
 • Hur kan det ha varit låg efterfrågan på denna kryddmix. Den var för det mesta slutsåld. Vi köpte alltid flera stycken för att kunna tillreda denna rätt när vi kände för det. Snälla, ta tillbaka den igen.
  Lars-Erik Spathon
 • Hej Lars-Erik,

  Det är såklart tråkigt att er favorit har utgått.
  Vi har dessvärre inga planer på att börja tillverka den här mixen igen.

  Önskar dig en härlig dag,
  Karin
 • Då kan Ni väl dela med Er av receptet på denna mix till oss som älskar denna produkt. Vi är väldigt många, och mycket besvikna.

  Agneta
 • Hej Agneta,

  Tack för ditt inlägg.

  Vi kan dessvärre inte delge receptet men ingredienserna som ingår i Mix Fransk fiskgratäng är vetemjöl, salt, lök, socker, paprika, vitlök, persilja, surhetsreglerande medel (citronsyra) och rapsolja.
  Tillsätt gärna persilja för extra smak.

  Allt gott!
  Karin
 • Väldigt konstigt att det skulle varit låg efterfrågan på mixen då den ofta var slutsåld i affärerna.
  lars hoff
 • Letat idag efter denna produkt.  Var kan jag köpa den?
  Paula Tengvall-Engström
 • Hej Paula,

  Tack för att du hör av dig till oss!

  Dessvärre har vår Kryddmix Fransk fiskgratäng utgått ur sortimentet på grund av för låg efterfrågan. 

  Allt gott,


  Gabriella
 • Jobbar i affär och har haft hög försäljning av den franska kryddmixen. MEN vi säljer nästan inget av smögenmixen, men den är fortfarande kvar. Upplever för ofta att man tar bort varor som kunder vill ha ,och att man får svaret att förfrågan är låg. Kan inte riktigt köpa det svaret. Den franska mixen har varit en favorit bland våra kunder och vem man än pratar med vet vilken man pratar om och lovordade den . HMM
  Gordana Mitrasinovic
 • Hej Gordana,

  Tack för att du hör av dig till oss!

  Vad kul att höra att vår kryddmix Fransk Fiskgratäng varit en favorit bland era kunder. Vi tar din input vidare och hoppas att den kanske kommer tillbaka i framtiden.

  Önskar dig en fin dag!

  Allt gott,
  Gabriella
 • Håller med tidigare inlägg! Den var ofta slut, därför när den fanns så köpte man ju på sig ett litet lager. Den godaste gratängmixen som finns <3
  Ta in den igen, snälla...!
  Maria Blomqvist
 • Jag hoppas verkligen att den kommer tillbaka!
  Har köpt den i många år och letat och letat senaste månaderna, vore bra om butikerna kunde sätta upp en skylt om att produkten utgått så hade man sluppit lägga ner tid på att åka runt och leta.

  Helen Wikblom Nilsson
 • Jag hoppas ni tar tillbaka franskgratäng mixen helst bägge sorterna ni hade om inte försök att sälj receptet till någon annan tillverkare om ni inte själva tycker det lönar att fortsätta tillverka eller gör nya varianter dom här produkter skall vara kvar  perfekt produkt då man bara ta ut fisk från frys och tillsätta smör, vatten och era frysta grönsaker. Och det man förlorar gungorna tar man ingen i karusellen. Önskar verkligen ni Ändrar er.
  Mvh Conny Andersson


  Conny Andersson
 • Hej,
  Som så många andra, har jag läst här, så har man letat som en tok på flera affärer efter mixen 'Fransk Fiskgratäng'.
  Har sett nu att ni har tagit den ur ert sortiment och det är otroligt synd!!

  Varit en favorit här hemma i alla år!

  Hoppas ni kan ta tillbaka den.

  Mvh Jenny
  Jenny
 • Hej!

  Jag hoppas som alla andra här att ni tar upp "Kryddmixen fransk fiskgratäng" igen i ert sortiment, den är ju jättegod. Har letat runt i många affärer och blivit så besviken över att inte ha hittat den. Känns jättetråkigt att ha förlorat en av familjens favoritmiddagar.

  Med vänlig hälsning

  Eva
  Eva
 • Hej!
  Jag bor uppe i Östersund och här var det att passa på att"hamstra" fransk fiskgratäng mix innan den tog slut. Det var den godaste fiskmixen jag ätit och bjudit mina vänner på. Alla tyckte om den. Många år innan fanns den djupfryst innan mixen på påse kom .Så jag håller med föregående brevskrivare.Börja tillverka den igen. Hur tänker ni?? Vem har bestämt detta? Är det någon anställd som inte tycker om den?? Snälla!

  mvh
  Madeleine
  Madeleine Aas Sjödin
 • Hej, jag är också väldigt bekymrad att ni har tagit bort fransk fiskgratäng. Det är också min favorit och blir väldigt ledsen att jag inte kan hitta det igen!
  Julia
 • Hej, jag är också väldigt bekymrad att ni har tagit bort fransk fiskgratäng. Det är också min favorit och blir väldigt ledsen att jag inte kan hitta det igen!
  Julia
 • Hej, jag bor i skåne och dem är också slut här! Vilket är väldigt tråkigt då det är min favorit och har varit sen jag var ett litet barn. Detta gör mig väldigt förbryllad och irriterad!
  Julia Carlsen
 • Hej Madeleine och Julia

  Tack för att ni hör av er till oss!

  Vad kul att höra att vår kryddmix Fransk Fiskgratäng varit en favorit hemma hos er. Dessvärre såg vi en för låg efterfrågan på den här produkten och lade därför ner produktionen. Vi tar såklart er input vidare och hoppas att den kanske kommer tillbaka i framtiden.

  Önskar er en fin dag!

  Allt gott,
  Gabriella
 • Letat som en galning efter mixen icke funnit den.Frågade butikschefen på stora coop i eslöv som hjälpte oss att leta men han hittade den inte.Han om någon borde vetat att ni slutat tillverka den.Berätta gärna hur vi ska få er att ändra uppfattning och börja göra den igen.MVH Leif
  Leif Rasmusson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.