Till senaste kommentaren

Varför hittar jag inte Mix till fransk fiskgratäng?

Hej!
Har letat som en tok efter er kryddmix till fransk fiskgratäng, tyvärr är streckkoden på alla affärer borttaget och då undrar jag, har denna produkt utgått?
Ps. Min mamma bor i sthlm och har letat där med samma resultat 😥.
Mvh Lena
Lena
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Lena,

  Det stämmer att vår Mix Fransk Fiskgratäng tyvärr har utgått ur vårt sortiment på grund av för låg efterfrågan,vilket vi såklart tycker är extra tråkigt eftersom det är din favorit.

  Hoppas du kan hitta något annat gott ur vårt sortiment!

  Allt gott,
  Gabriella
 • Hur kan det ha varit låg efterfrågan på denna kryddmix. Den var för det mesta slutsåld. Vi köpte alltid flera stycken för att kunna tillreda denna rätt när vi kände för det. Snälla, ta tillbaka den igen.
  Lars-Erik Spathon
 • Hej Lars-Erik,

  Det är såklart tråkigt att er favorit har utgått.
  Vi har dessvärre inga planer på att börja tillverka den här mixen igen.

  Önskar dig en härlig dag,
  Karin
 • Då kan Ni väl dela med Er av receptet på denna mix till oss som älskar denna produkt. Vi är väldigt många, och mycket besvikna.

  Agneta
 • Hej Agneta,

  Tack för ditt inlägg.

  Vi kan dessvärre inte delge receptet men ingredienserna som ingår i Mix Fransk fiskgratäng är vetemjöl, salt, lök, socker, paprika, vitlök, persilja, surhetsreglerande medel (citronsyra) och rapsolja.
  Tillsätt gärna persilja för extra smak.

  Allt gott!
  Karin
 • Väldigt konstigt att det skulle varit låg efterfrågan på mixen då den ofta var slutsåld i affärerna.
  lars hoff
 • Letat idag efter denna produkt.  Var kan jag köpa den?
  Paula Tengvall-Engström
 • Hej Paula,

  Tack för att du hör av dig till oss!

  Dessvärre har vår Kryddmix Fransk fiskgratäng utgått ur sortimentet på grund av för låg efterfrågan. 

  Allt gott,


  Gabriella
 • Jobbar i affär och har haft hög försäljning av den franska kryddmixen. MEN vi säljer nästan inget av smögenmixen, men den är fortfarande kvar. Upplever för ofta att man tar bort varor som kunder vill ha ,och att man får svaret att förfrågan är låg. Kan inte riktigt köpa det svaret. Den franska mixen har varit en favorit bland våra kunder och vem man än pratar med vet vilken man pratar om och lovordade den . HMM
  Gordana Mitrasinovic
 • Hej Gordana,

  Tack för att du hör av dig till oss!

  Vad kul att höra att vår kryddmix Fransk Fiskgratäng varit en favorit bland era kunder. Vi tar din input vidare och hoppas att den kanske kommer tillbaka i framtiden.

  Önskar dig en fin dag!

  Allt gott,
  Gabriella
 • Håller med tidigare inlägg! Den var ofta slut, därför när den fanns så köpte man ju på sig ett litet lager. Den godaste gratängmixen som finns <3
  Ta in den igen, snälla...!
  Maria Blomqvist
 • Jag hoppas verkligen att den kommer tillbaka!
  Har köpt den i många år och letat och letat senaste månaderna, vore bra om butikerna kunde sätta upp en skylt om att produkten utgått så hade man sluppit lägga ner tid på att åka runt och leta.

  Helen Wikblom Nilsson
 • Jag hoppas ni tar tillbaka franskgratäng mixen helst bägge sorterna ni hade om inte försök att sälj receptet till någon annan tillverkare om ni inte själva tycker det lönar att fortsätta tillverka eller gör nya varianter dom här produkter skall vara kvar  perfekt produkt då man bara ta ut fisk från frys och tillsätta smör, vatten och era frysta grönsaker. Och det man förlorar gungorna tar man ingen i karusellen. Önskar verkligen ni Ändrar er.
  Mvh Conny Andersson


  Conny Andersson
 • Hej,
  Som så många andra, har jag läst här, så har man letat som en tok på flera affärer efter mixen 'Fransk Fiskgratäng'.
  Har sett nu att ni har tagit den ur ert sortiment och det är otroligt synd!!

  Varit en favorit här hemma i alla år!

  Hoppas ni kan ta tillbaka den.

  Mvh Jenny
  Jenny
 • Hej!

  Jag hoppas som alla andra här att ni tar upp "Kryddmixen fransk fiskgratäng" igen i ert sortiment, den är ju jättegod. Har letat runt i många affärer och blivit så besviken över att inte ha hittat den. Känns jättetråkigt att ha förlorat en av familjens favoritmiddagar.

  Med vänlig hälsning

  Eva
  Eva
 • Hej!
  Jag bor uppe i Östersund och här var det att passa på att"hamstra" fransk fiskgratäng mix innan den tog slut. Det var den godaste fiskmixen jag ätit och bjudit mina vänner på. Alla tyckte om den. Många år innan fanns den djupfryst innan mixen på påse kom .Så jag håller med föregående brevskrivare.Börja tillverka den igen. Hur tänker ni?? Vem har bestämt detta? Är det någon anställd som inte tycker om den?? Snälla!

  mvh
  Madeleine
  Madeleine Aas Sjödin
 • Hej, jag är också väldigt bekymrad att ni har tagit bort fransk fiskgratäng. Det är också min favorit och blir väldigt ledsen att jag inte kan hitta det igen!
  Julia
 • Hej, jag är också väldigt bekymrad att ni har tagit bort fransk fiskgratäng. Det är också min favorit och blir väldigt ledsen att jag inte kan hitta det igen!
  Julia
 • Hej, jag bor i skåne och dem är också slut här! Vilket är väldigt tråkigt då det är min favorit och har varit sen jag var ett litet barn. Detta gör mig väldigt förbryllad och irriterad!
  Julia Carlsen
 • Hej Madeleine och Julia

  Tack för att ni hör av er till oss!

  Vad kul att höra att vår kryddmix Fransk Fiskgratäng varit en favorit hemma hos er. Dessvärre såg vi en för låg efterfrågan på den här produkten och lade därför ner produktionen. Vi tar såklart er input vidare och hoppas att den kanske kommer tillbaka i framtiden.

  Önskar er en fin dag!

  Allt gott,
  Gabriella
 • Letat som en galning efter mixen icke funnit den.Frågade butikschefen på stora coop i eslöv som hjälpte oss att leta men han hittade den inte.Han om någon borde vetat att ni slutat tillverka den.Berätta gärna hur vi ska få er att ändra uppfattning och börja göra den igen.MVH Leif
  Leif Rasmusson
 • Sorligt,

  Ja den var enkel att tillreda och smakade otroligt gott som på restaurang.

  Som sagt var de fiskgratänger som finns i butiken nu vill man inte köpa för de smakar inte gott, ta bort dem istället och ta tillbaka Fransk fiskgratäng.

  Det finns så många dåliga färdigrätter som man knappt kan äta, och när man hittar något som verkligen smakar bra så tar ni bort den, kanske skulle ni haft avsmakning i butik och då skulle fler köpt denna vara.

  Brukade köpa 6 st åt gången.


  Peter Forsell
 • Hej Peter,

  Tack för att du hör av dig till oss!

  Vad kul att du tyckte om vår kryddmix fransk fiskgratäng! Du har helt rätt i att marknadsföringen av produkter är oerhört viktigt.

  Det händer att vi relanserar produkter i ny skepnad men det finns just nu inget beslut om det för kryddmix fransk fiskgratäng.

  Allt gott,
  Gabriella
 • Hej!
  Vill bara instämma i övriga texter angående Fransk fiskgratäng.
  Vår familj saknar den också och hoppas att ni åter börjar tillverka den. Mvh Anna
  Anna Forsell
 • Snälla snälla snälla ta in kryddmixen igen!! Är verkligen en favorit!!! Kan ni inte bara köra några raider i taget då? Så säljer ni slut och att det blir en säsongsvara?! Såå många som köper den här hemma i Rättvik/Insjön!!
  Jossan
 • Hej Jossan,

  Tack för att du hör av dig till oss!

  Vad kul att höra att vår kryddmix Fransk Fiskgratäng varit en favorit bland er konsumenter. Vi tar din input vidare och hoppas att den kanske kommer tillbaka i framtiden.

  Önskar dig en fin dag!

  Allt gott,
  Gabriella
 • Hej!
  Jag hoppas verkligen att ni ändrar er och återinför Fransk fiskgratäng i erat sortiment.
  Det har varit en favorit och vi saknar den verkligen! Hoppas ni kan ändra er och på detta sätt få många nöjdakunder.
  Niina
  Niina Slagner
 • Jag har också letat efter fransk fiskgratäng mixen. Det är min dotters favorit och ett bra sätt att få henne att äta fisk. Mixen fransk fiskgratäng har i åratal varit svår att få tag på eftersom den ofta varit slutsåld i butikshyllorna. När den väl finns brukade jag köpa flera samtidigt för att ha på lager. Att det skulle vara låg efterfrågan på den produkten verkar oförståeligt. Det verkar snarare som att det varit svårt att få fram tillräckligt mycket till butikerna.
  Joakim
 • Hej Joakim,

  Tack för ditt meddelande.

  Det är såklart tråkigt när favoriter försvinner. Vi får hoppas att den kanske gör en comeback i framtiden.

  Hoppas ni kan hitta någon ny favorit bland vårt sortiment.

  Önskar dig en fin dag!

  Allt gott,
  Gabriella
 • Ta genast tillbaka mix för Fransk fiskgratäng jag tror inte på att den sålde dåligt, tidigare på Coop i Västberga fick man typ hänga på låset för att få tag i några påsar då de alltid i princip var slut. Ex. substitutet  fiskgratäng Smögen från en annan leverantör fick vi alla 6 personer kväljningar av då vi testade för ett par månader sen. Vi hade köpt 4 påsar 2 testades då och 2 åkte i soporna oanvända. Känslan är faktiskt att allt som smakar bra och gillas tas bort och ersätts med sånt som ingen vill ha.
  Mats Lindblom
 • Hej, Blev väldigt besviken när ju nu läste att fransk fiskgratäng mix har utgåttsortimentet.
  hoppas att ni efter påtryckning från kunder kan ändra er.
  Lisa
 • Två familjer till som saknar denna produkt!! Hann precis upptäcka den innan den försvann..
  Rebecca
 • Tja, världen idag är helt under isen och nu är mixen också bortplockad.
  Dåligt
  Mikael
 • Skit! Dumt av er att ta bort en populär vara!
  Bosse
 • Instämmer i klagokören över att ni tagit bort mix för fiskgratäng. Gör om gör rätt. återinför den igen i sortimentet, alltid varit svårt att fätag på denna, finns säkert en efterfrågan.
  Bettan
 • Otroligt besviken över att fransk fiskgratäng har plockats bort. Den fick våra barn att älska fisk. Vi har provat flera av era andra mixer, men de smakar bara syntetiskt! 🤢 I vår krets har vi många barnfamiljer som regelbundet lagat fransk fiskgratäng. Jag håller med ovanstående om att den franska fiskgratängsmixen såg ut att sälja bra, då hyllan ofta gapade tom. Så besviken på Findus!
  Therese
 • Men! Har nyligen upptäckt denna smaskiga rätt som alla i familjen älskar! Har också sett att den ofta varit slut. Låter märkligt att den inte sålt så bra... önskar att det bara är blir ett tillfälligt stopp och att den återkommer framöver!
  Sassa
 • Kul att se att så många saknar kryddmixen för fransk fiskgratäng.Eftersom jag själv jobbar i ett serviceyrke där kundens önskemål tas på allvar och är viktigt, så min fråga till Findus är: när kommer den STORT efterfrågade våran ut till butikshyllorna igen? För jag vet att man kan återkalla ett dåligt beslut.
  Gordana Mitrasinovic
 • Hej Gordana,

  Tack för ditt meddelande.

  I nuläget har vi tyvärr inga planer på att återlansera denna produkt. Vi får hoppas att den kanske gör en comeback i någon gång i framtiden.

  Önskar dig en fortsatt fin dag!

  Allt gott,
  Gabriella
 • Jag har förgäves letat i hyllorna efter denna favorit fransk fiskgratäng. Hoppas verkligen att ni återinför den i ert sortiment. Den godaste fiskgratängmixen.
  Ingegerd Grönqvist
 • Vår butik som jag jobbar i hade alltid problem med att ha tillräckligt många inne då de ofta såldes slut. Men smögenmixen som kunde stå på hyllor i månader utan att de blev rörda finns fortfarande kvar.

  Är det säkert Gabrialle att ni tog bort rätt vara,? Det var kanske smögenmixen som skulle tas bort.


  Mirja
 • Hej Mirja,

  Tack för ditt meddelande.

  Vad roligt att höra att vår kryddmix Fransk Fiskgratäng sålde bra i er butik. Det är självklart alltid tråkigt när favoriter försvinner ur sortimentet.

  Smögen-mixen är inte vår produkt. Däremot hade vi Kryddmix Senapskryddad fiskgratäng som tyvärr också utgått.

  Önskar dig en fortsatt fin dag!

  Allt gott,
  Gabriella
 • Hej. Det blev kaos i våran familj när fransk fiskgratäng utgått. Ungarna älskade den. Har åkt överallt för att hamstra, tyvärr slut. Tror inte på dålig efterfrågan. Den var titt som tätt slut i affären. Detta är ju en produkt som funnits i så många år. Synd att ändra på vinnande koncept. Skulle bli glad om den togs in igen.

  Emma Wrigsjö
 • Hej,
  fick nyss en beställning av fransk fiskgratäng då den har tagit slut hos släkten i Helsingfors.
  Instämmer med de flesta i tråden att det omöjligen har gällt låg försäljning.

  Det som är lågt är nog nivån av kundbemötande från Findus.

  Mirja Eräpuro
 • Jag har växt upp med den franska fiskgratängen och har i månader letat och undrat varför den helt plötsligt inte finns längre, den har alltid varit hett eftertraktad här då det ofta bara varit en eller två påsar kvar när jag har handlat.
  Snälla starta produktionen igen , se alla kommentarer innan mig, det kan omöjligt varit låg efterfrågan.


  Nicklas Ridderström
 • Instämmer helt med alla föregående! Helt otroligt att efterfrågan ansågs för låg. Är inte min upplevelse då den inte sällan var tillfälligt slutsåld!!!
  Hur svårt kan det vara att ta alla dessa önskemål på Stort allvar och starta upp produktionen igen?!!!
  Hans L
 • Ni är är inte riktigt kloka! Plockar ni bort det bästa ni haft i Ert sortiment?🤬
  Big Mac
 • Jag har läst alla kommentarer och Findus patetiska svar! Jag kommer att leta efter andra märken i fortsättningen! BU FINDUS!!!
  Lilian Westlin
 • Jag har också letat efter mixen till fransk fiskgratäng men ser nu att den utgått i ert
  sortiment. Mycket underligt ! Alla som smakade den hos mig tyckte att den var jättegod !
  Istället för att ta bort den borde ni göra reklam för den för jag tror att det är många
  som inte upptäkt den.
  Att erkänna ett misstag är att tillstå att man blivit klokare och i det här fallet också att man lyssnar på sina konsumenter
  Pia Selander
 • Findus tänker bara på det ekonomiska.
  Att tillfredställa sina kunders önskemål verkar
  dom fullständigt skita i.
  Synd då även många yngre gillade kryddmixen.
  När får vi se den på hyllorna igen?
  P.Olsson
 • Hej P,

  Tack för ditt meddelande.

  Dessvärre har vi i nuläget inga planer på att återuppta produktionen.Vi får hoppas att den kanske gör en comeback i någon gång i framtiden.

  Allt gott,
  Gabriella
 • Så tråkigt att ni slutat tillverka denna goda mix. Tar med mig eller skickar denna till min dotter med familj i England som nu klagar över att de tagit slut. Vi  älskar denna gratängmix och har alltid fått köpa extra påsar ifall affären fått slut i lager. Kan inte fatta att den enligt Findus inte skulle vara populär, den har ofta varit slut i affären.
  Stina
 • Den va en storfavorit även i våran butik,så har svårt att tro att den sålde dåligt.
  Upplever som många andra att den franska fiskgratäng mixen ofta tog slut medans and mixer inte såldes på samma sätt.
  Hoppas verkligen ni tar till er att den är mycket efterlängtad och att många vill ha tillbaka den.

  Jessica
 • Jättekonstigt att fransk fiskgratäng tagits ur sortimentet på grund av låg efterfrågan.
  Den var nästan alltid varit slut eller bara någon enstaka påse på hyllorna i affärerna.
  Jag tror att någon gjort ett mistag och förväxlat den med någon annan mix.
  Kolla igen och inför den.
  Annars blir det bojkott av alla Findus produkter iallafall för mig och de nära jag kan påverka.
  Bjarne
  Bjarne
 • Instämmer helt med alla föregående! Helt otroligt. Saknar denna fiskrätt. Det är bara Smögen kvar och det är inte alls samma som den franska. Det har ju inte kommit något nytt istället !
  Rita Fantl
 • This product is not only sadly missed in Sweden.
  I regularly bought many packets back to England following my visits to Sweden.
  I once wrote to Findus in the UK suggesting they sell it here. They replied that their market research department had concluded that it would not sell well enough.
  Now they say it isn't selling well enough in Sweden.
  A big shame Findus build up a product over many years, get a steady customer base and then as we say here "pull up the rug from under our feet"
  Mervyn Jones
 • Jag har familj i Kina där den franska fiskgratängen är mycket uppskattad.
  Tar alltid med mig så många påsar jag kan utan att drabbas av övervikt.
  Det finns recept på internet där man kan blanda ihop själv som nästan blir lika bra.
  Men att ha alla ingridienser hemma på hyllan det har man sällan alltid något som fattas.


  Bjarne.

  Bjarne
 • Vi vill sälla oss till ovanstående kritik, ge kunden vad kunden vill ha och börja tillverka produkten igen! Vi har köpt hundratals kryddblandningar tidigare och nu köper vi inte heller findus torskfile, dubbel tapp för findus. Tack
  Anders
 • Hej Anders,

  Tack för ditt meddelande.
  Det är så klart alltid tråkigt när favoriter plockas bort ur sortimentet och att du nu avstår från att köpa Findus Torskfiléer.

  Allt gott!

  Gabriella
 • Jag undviker Findus produkter så mycket det går tills dess att kryddblandningen återkommer, om fler gör det kanske det märks i omsättningen.
  lars hoff
 • Jag och mina nära och kära bojkottar alla findus produkter till jag ser fransk fiskgratäng på butikshyllorna igen.
  Hoppas fler gör likadant.

  Bjarne
  Bjarne
 • Hej!
  Fransk fiskgratäng gjord på torsk och Findus mix har varit min favorit sedan barnsben. Nu är jag 47 och tvingas dystert konstatera att jag inte kan laga min favoritfisk längreoch att Findus envist vägrar lyssna på konsumenterna. Vänligen ta tillbaka den i sortimentet igen och be butikerna göra det lätt att hitta den!
  mvh Jenny

  jenny ronnby
 • Min farmor och jag ÄLSKAR Fransk Fiskgratäng mixen, åt så vi storkna! Så tråkigt att den är borta, var en riktig favorit!

  Säg mig Findus, hur många underskrifter krävs för att få den tillbaka?

  Med Vänlig Hälsning
  Amanda Löhf
  Amanda Löhf
 • Skäms Findus!
  Har ätit den franska fiskgratängen sedan 80-talet. Ofta med eran Sejfile. Men då var det slut med det också.
  Johan
 • Hej allesammans,

  Tack för alla engagerade kommentarer och önskemål om att återinföra Kryddmix Fransk Fiskgratäng.

  Vi jobbar kontinuerligt med att undersöka konsumenternas önskemål och behov av olika produkter. Framtiden får helt enkelt utvisa om det finns utrymme för Kryddmix Fransk Fiskgratäng i vårt sortiment igen.

  Önskar er en härlig sommar!

  Allt gott,
  Gabriella
  Bästa svaret
 • Har letat och letat. Jättetråkigt att denna utgått. Hoppas ni ändrar ert beslut.
  Med vänliga hälsningar,
  Jenny
  Jenny
 • Sällar mig till mängden. Vi brukar köpa en grabbnäve av dessa men fick slut till helgen och skulle köpa nytt
  Tji fick vi. Den är supergod med lite extra smör och mandelflarn
  Ta upp den igen
  Om ni säljer dåligt beror det på dålig marknadsföring/ reklam. Gamla kunder slutat inte med denna vara självmant
  Kjell
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.