Var hittar jag Findus Gulaschsoppa?

Hej, har Ica och ÖoB slutat sälja er Gulaschsoppa eller har ni slutat med den? Brukar handla den i någon av dessa butiker men den har inte funnits på länge. Hittade dock på Coop, men har en bit att åka dit så det vore bra om det gick att handla på någon av de andra butikerna.
Cicci

Kommentarer

 • Hej Cissi,

  Vad kul att du har hittat hit!

  Findus Gulaschsoppa på burk hittar du hos Coop, Hemköp och CityGross. Även på Mathem.se och Mat.se. Däremot kan utbudet variera från butik till butik, så mitt tips är att fråga din butik om du inte skulle hitta Gulaschsoppan.

  Vi vill så klart att alla butiker ska sälja alla våra produkter och jobbar för att det ska bli så. Men det är det upp till varje butik att avgöra hur deras sortiment ska se ut.

  Ha en fin dag!
  Jennie

  Jennie
 • Frågan är relevant även idag. Ica o Coop kör bara med vetemjölsgulasher. Så frågan är, var hittar jag Findus gulasch?
  Cenneth Åhlund
 • Hej Cenneth,

  Tack för ditt meddelande. Du hittar i nuläget Findus Gulaschsoppa på Hemköp och CityGross. Hoppas att detta hjälper!

  Önskar dig en fortsatt fin dag.

  Med vänliga hälsningar,
  Siri på Findus Konsumentkontakt
  Siri
 • Hittar den tyvärr inte någonstans längre. Varken hemköp eller City gross har via sina hemsidor. Vilka butiker i Göteborgsområdet har den?
  Louise
 • Hej Louise,

  Tack för ditt meddelande. Findus Gulaschsoppa har tyvärr har utgått ut vårt sortiment på grund av låg efterfrågan. Vi är ledsna för det!

  Önskar dig en fortsatt fin dag.

  Med vänliga hälsningar,

  Siri,
  FINDUS KONSUMENTKONTAKT
  Siri
 • Hej,

  Oerhört tråkigt att en sådan välsmakande produkt kan utgå ur sortimentet, alla i familjen älskade den, och väldigt många gånger har den varit räddare i nöden när något gott snabbt behövde "lagas". :-/

  Jag tror tyvärr att det snarare handlade om varans (icke)-tillgänglighet och placering i butikerna än låg efterfrågan. Felix gulaschsoppa har t.ex. alltid funnits i stort sett alla butiker, medan Findus fick jag altid jaga, den fanns oftast på ÖoB, men aldrig på Ica Maxi eller Willys.
  Detta trots att Felix versionens smak och helhetsupplevelse är inte ens i närheten av Findus, jag testade den en gång, aldrig mer.

  Jag har nu en burk kvar i hyllan, men ångrar verkligen djupt att jag inte köpte typ 30-40 burkar innan den försvann. 🙁
  Attila
 • Jättetråkigt att den utgått. Håller med ovan kommentar att man alltid fick jaga den. Hade den dessutom marknadsförts som glutenfri hade den nog sålt bättre.
  Louise
 • Hejsan!

  Tack för att ni tog er tid att skriva till oss. Jag har nu vidarebefordrat era kommentarer angående Findus Gulaschsoppa internt.

  Önskar en fortsatt fin dag!

  Med vänliga hälsningar,
  Siri på Findus Konsumentkontakt
  Siri

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.