Angusbiff

Hejsan. Angusbiff med pomme verkar slut sedan en tid tillbaka. Undrar bara om den kommer tillbaka eller om den ska fasas ut ur erat sortiment.
Joakim Dahlen

Kommentarer

 • Hej Joakim.

  Vår Angusbiff finns inte tillgänglig för tillfället. Vi hoppas att den kommer tillbaka inom kort.

  Ha en bra dag!

  Kenneth på Findus
  Kenneth
 • Jag saknar också den goda Angusbiffen!
  Varför finns den inte tillgänglig nu, och vad är det som avgör om/när den kommer tillbaka?
  Lena
 • Hej Lena.

  Vi har ett produktionstekniskt problem, den skall komma tillbaka inom kort.

  Ha en bra dag,

  Kenneth på Findus
  Kenneth
 • Varför har ni bytt sås till Angusbiffen? Inte alls god. Passar ej smakmässigt.
  Anis
 • Hej Anis.

  Vi är ledsna att du inte tycker om det nya receptet för vår Angusbiff.

  Jag kommer att vidarebefodra din kommentar internt till vår produktutvecklingsavdelning.

  Ha en bra dag!

  Kenneth på Findus
  Kenneth
 • Hej. Är pomme i Angus ersatt med tärnad potatis? Varför i så fall?
  Joakim Dahlen
 • Hej Joakim.

  Om vi ändrar ett recept så är det av produktionstekniska skäl.

  Med vänlig hälsning,

  Kenneth på Findus
  Kenneth
 • Jag skulle också köpa angusbiffar 4st för 99kr men så såg min fru att det var nytt recept så jag kollade och köpte bara en för att prova, och tur var väl det ! Så aldrig mer en angus med det receptet.
  Lennart
 • Kommer den vanliga angusbiffen tillbaka?

  Den nya var ingen höjdare tyvärr, kommer inte köpa den igen. Hoppas att den gamla kommer tillbaka!
  Anguslover
 • Idag tänkte jag köpa en efterlängtad portion Angusbiff. Går till affären, tågar igenom hyllorna för att hitta mitt mål. Åh, angusbiff. Kommer fram, för att inse att det klassiska omslaget ändrats, hmm, jaja, tärnad potatis istället för pommes, den förändringen kan jag väl klara av?
  Sagt och gjort, betalar för mig i kassan och helt plötsligt står jag och glor på min fina mat i micron. Jag märker här att den hemtrevliga lukten är något avtagande, kan det vara nåt med micron? PLING! Nu ska här käkas!
  Men.
  När jag väl börjar inspektera min maträtt likt ett rovdjur dreglandes framför sitt byte, tycker jag mig observera en annorlunda färg på såsen... Jag luktar. Gräver lite bland potatistärningarna. Näe...Såhär ska det väl inte se ut, tänker jag medans jag kutar tillbaka till sopsorteringen för att inspektera förpackningen...

  STROGANOFFSÅS? STROGANOFF? SÅS??
  tårarna rinner Findus, dom rinner nerför mitt ansikte... snälla... kan ni inte byta tillbaka...
  Vendela
 • Kan bara instämma med de tidigare inläggen. Väldigt smaklöst och trist det nya receptet.
  Det gynnar ju varken er eller oss konsumenter att ändra på en storsäljare som var uppskattad av så många.

  Hoppas den återkommer en dag med det orginella receptet igen iallafall.
  Uppskattar för övrigt era Dagens efter långa arbetsdagar då man inte vill stå vid spisen.

  Mvh
  Johan
 • Det är bara att hålla med vad det gäller angusbiffen  som blev ett klart bottennapp i sin nya skepnad  !
  Lennart
 • Det nya receptet på Angusbiffen är ju total katastrof! Från att ha varit bland de godaste rätterna med en härligt god chipotlesås till att bli riktigt tråkig. Såsen vete tusan hur ngn lyckats att smaksätta så illa. Mest sötsur smak. Och varför potatistärningar istället för pommes??
  Jerry
 • Hej,

  Kommer den gamla Angusbiffen med chipotlesmörsås tillbaka och i så fall när?

  Den var i särklass bästa rätten.
  Vill ni sälja mycket vilket ni borde så tar man väl inte bort den bästa rätten.

  Mikael
 • Blev också så besviken på det nya receptet. Potatistärningarna var inte alls goda hårda och råa i smaken. Och smakar kbappt ngt heller. Gillar inte heller den nya tomatsåsen. Ingen smak alls nu. Fick salta och lägga till en egen sås..
  Önskar ni kunde byta tillbaka till det gamla receptet med pommes och chipotlesåsen, eller vanlig bea om det inte går med den såsen.
  Jenni
 • Hej.
  Undrar varför just såsen bytts ut?
  Kan leva med att potatisen bytts ut till tärnad potatis. Helt ok.
  Men förstår inte att såsen numer är en Stroganoff sås.
  Tycker inte att den passar till denna rätt. Smakerna skär sig.
  Ändå tycker jag att det övriga utbudet är bra och prisvärt.
  Mvh. Mika.
  Mika Manninen
 • Hej
  Jag äter 1-4 färdigrätter i veckan från er
  Men på senaste tiden har ni ändrat recepten så mycket tyvärr till det sämre
  Så nu får man hitta något annat märke
  Fredrik
 • Min favorit har sedan länge varit Angusbiff med den välkryddade goda såsen men när jag nu köpte den saknade rätten helt smak. 😕 Blev mycket besviken.
  Eva-Lena
 • tycker också att den nya angusbiffen blev en besvikelse?  var är pommesen och den goda såsen? Den här blir nog ingen hit!
  Rob
 • Idag blev jag grymt besviken när jag åt rostad kyckling som länge varit en favoriträtt till helgen. Kycklingen var minskad med mer än hälften, rödvinbärsgele'n saknades helt. Nu har ni förstört en av edra bättre rätter. Hur tänker ni?
  Per-Ove Johansson
 • Jag håller med föregående talare, det nya receptet för Angusbiffen håller tyvärr inte alls samma standard som tidigare recept. Synd för en bästsäljare, men jag antar att ”produktionstekniska skäl” avser mindre vinstmarginal vilket man nu vill ändra på. Ni är omsprungna av Dafgårds på just det här sortimentet med snabbmat, vilket ju tyvärr kan leda till större förluster på andra sortiment också. Dafgårds är förbi vad gäller omsättning mm. så jag förstår att ni försöker med alla möjliga medel. Just detta med Angusbiffen är dock ett snedsteg tyvärr. Jag personligen köper hellre Findus- än Dafgårdsprodukter av tradition, men det kommer säkert att ändras inom en snar framtid.
  TPK
 • Vad har ni gjort?! Det nya receptet är klasser sämre än det gamla. Det var sista gången jag köpte Anusbiff!
  Fredrik Svensson
 • Det nya receptet på Angusbiffen är ju total katastrof! Från att ha varit bland de godaste rätterna med en härligt god chipotlesås till att bli riktigt tråkig. Såsen vete tusan hur ngn lyckats att smaksätta så illa. Mest sötsur smak. Och varför potatistärningar istället för pommes?
  Sahar
 • Tyvärr angusbiffen från Findus var min favorit, åt det nya receptet vilken flopp! Tittar ner i frysen om dom gått tillbaka till det gamla receptet, men icke. Så ingen Findus i det fallet. Provar andra fabrikat numer.
  Lennart
 • Upptäckte efter att ha hållit mig ifrån färdigrätter i några månader vad övriga här har skrivit. Hur kan man så fullständigt förstöra ett vinnande koncept med Angus-biffen? Det var tyvärr sista gången jag köpte hem Findus.
  M
 • Håller med ovanstående. Från att ha varit den godaste färdigrätten har angusbiffen blivit medioker. Klarar av tärnad potatis men inte utbytet av chipotlesåsen.
  Chipotlemannen
 • Håller med Angusen har bytt skepnad. Det ska vara Chipotesås och pommes  enda rätten som ger mig en riktig kick. Jag köpte 2 krt, tänkte köpa fler.
  Gör om gör rätt rätt!!!
  Ingrid
 • Köpte precis den nya Angusbiffen, såg att det var ändrat recept men tänkte att det inte gjorde så mycket, ack så fel jag hade. Ni har gjort om den till något helt annat, potatisen och såsen är helt smaklösa, det enda som smakar något är biffen som tar över alla andra smaker. Riktigt dålig ändring som verkligen inte håller måttet. Synd på en så tidigare god maträtt att förstöra på detta vis. Angusbiffen var tidigare min favorit, kommer nu aldrig köpa den igen. Riktigt tråkigt att ni inte heller lyssnar på konsumenterna, ser nu att alla har skrivit samma sak i kommentarerna sen flera månader tillbaka och ändå ingen ändring. Dags att lämna Findus och gå över till andra fabrikat.
  sara
 • Jag väntar och väntar på att ni ska gå tillbaks till gamla receptet på angusbiffen så jag kan börja köpa den igen! Mvh Lennart
  Lennart
 • Bestämde mig för att testa den nya angusbiffen idag.... Nä, det var verkligen inte bra. Bland det mest smaklösa jag ätit på länge.
  Nu är det ju inte första gången ni förstör era rätter, men snart finns det inget i sortimentet som är ätbart. Vad håller ni på med?

  Torbjörn
 • Dafgårds är jätte god skulle inte rekommendera Findus till någon längre
  Fredrik
 • Vi har saknat den originala Angusbiffen med pommes og chipotle i snart ETT ÅR.
  INGEN FINDUSVAROR tills den dyker upp igjen.

  Besviken Granne/Norje
  Roger Haugen
 • När kommer ni byta tillbaks till det gamla goda receptet på Angusbiff med pommes och chipotlesmörsås? Den nuvarande Angusbiffen men stroganoffsås är inte god.
  Mikael Svensson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.