Till vänster hittar du svar på en del av de vanligaste frågorna vi får, använd gärna sökfältet för att snabbt hitta ett svar på din fråga.
Hittar du inte svaret på det du undrar är du välkommen att ställa en egen fråga genom att klicka på fråga oss.
Denna sidan ska vara både informativ och trevlig för alla besökare. Därför förbehåller vi oss rätten att ta bort kommentarer som inte är konstruktiva eller håller god ton. Dina personuppgifter hanterar vi i syfte att svara dig. Ditt namn och mailadress (mailadress syns aldrig offentligt) tas bort efter maximalt 1 år. Se hela vår policy för innehåll och personuppgifter här.
Vill du ta kontakt med oss hittar du våra kontaktuppgifter här.
Våra Fiskpinnar tillverkas i våra fabriker i Boulogne, Frankrike och Bremerhaven, Tyskland.
Efter fångsten, fryses Alaska Pollock ned ombord på fisketrålaren ute till havs. Sedan transporteras den till Kina. Den frysta fisken tas in i fabriken där den långsamt tinas upp i stora vattenkar till strax över fryspunkten, max + 4°C. Därefter fileas fisken för hand, packas och fryses in i slutförpackningen. Sedan skickas den med lastfartyg till våra fabriker för beredning av fiskpinnarna.
Vid framställningen av fiskpinnarna, vänds fisken i en blandning av mjöl, stärkelse, vatten och kryddor och doppas i skorpmjöl, som blir fiskpinnens panering. Sedan steks den kort i rapsolja, styckfryses och packas.
De färdiga filéerna transporteras sedan med åkeri eller tåg till Sverige.
Allt gott!