Till senaste kommentaren

Varför kan jag inte hitta Pease ?
Rest in Pease....

Det är med sorgen i hjärtat vi meddelar att Pease-strimlor, Pease-bullar, Pease färs och Pulled Pease tyvärr har utgått ur sortimentet på grund av för låg efterfrågan, vilket vi såklart är ledsna över. Vi kommer däremot behålla flera av våra populära bowls med ärtprotein som bas men under det nya namnet Green Cuisine. Vi har valt att samla ett urval av våra Pease-produkter och Findus populära falafel tillsammans med nya innovativa växtbaserade produkter och färdigrätter under ett gemensamt namn. Målet är att göra det enklare fler att äta god mat som är näringsrik och smart för klimatet.

Det är såklart tråkigt att säga adjö, men vi hoppas du hittar en ny favorit bland vårt vegetariska sortiment!

Allt gott,
Vännerna på Findus

Findus Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Jag vill också ha tillbaka Pulled pease! Sååå ledsen! Har åkt runt i varenda butik. Den var bästa vego alternativet ju som inte innehåller soya. Och såå goda! Finns ju inget liknande alternativ, hur tänker ni?
  Maya
 • Det här är ju förfärligt! Pease var en av få proteinrika veganska och sojafria alternativ på marknaden. Som sojakänslig har jag nu behövt överge vegansk kost eftersom det finns så få produkter med den osedvanligt goda makronutrientprofil (för oss som tränar mycket) som pease hade. Falafel och övriga "go green"-produkter har väldigt dålig nutritionell profil i jämförelse och kommer - för min del - få stryka på foten för animaliska produkter, till skada för vår planet. Otroligt tråkigt!.Håller med föregående talare - hur tänker ni?
  Camilla
 • Riktigt tråkigt att höra. Pulled Pease var helt unik och central i en av mina favoriträtter. Det är klart att ni inte vill ha varor som ni går back på, men jag själv hade varit redo att betala dubbelt så mycket för den 😀
  Martin
 • Önskar så att Pease färs kommer tillbaka till sortimentet igen, bästa substitutet till fredagstacosen för att få i barnen mer veganskt! Hoppas ni ändrar er!!
  Sara
 • Verkligen tråkigt att Pease strimlor (Pulled Pease) inte längre finns: mycket användbara, klimatsmarta, innovativa och framförallt mycket goda!
  Christoffer
  Christoffer Hallgren
 • Ja väldigt tråkigt.
  Pease strimlorna gjorde ju den bästa stroganoffen (erat recept)!
  Christoffer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.