Till senaste kommentaren

Upptinad fiskgratäng ok att laga nästa dag?

Är det ok om man tinar upp en fiskgratäng med räksås och ställer in den i kylen för att  sedan laga den dagen efter i ugnen?
Kristina

Kommentarer

  • Hej Kristina,

    Tack för din fråga.

    Alla våra fiskgratänger ska tillagas enligt instruktionerna på förpackningen och sedan konsumeras direkt efter tillagning.

    Allt gott!
    Karin
  • Inget svar på frågan. Det är givetvis viktigt för er att inte skriva något "riskabelt".
    Mikael
  • Hej Mikael,

    Tack för ditt meddelande.

    Vi rekommenderar att vår Fiskgratäng tillagas från djupfryst och sedan konsumeras direkt för bästa resultat.

    Allt gott,
    Gabriella

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.