Tillagning Pytt i panna

Hej
På förpackning Pytt i Panna står det bara tillagning i stekpanna.
Har för mig det brukade stå om tillagning i ugn tidigare,
Kan Ni inte få med det igen?
Lars Malm

Kommentarer

  • Hej Lars.

    Jag har tyvärr ingen information att vi hade ugn som tillagningsätt för vår Oxpytt.

    För det bästa resultatet vänligen följ tillagningsättet på förpackningen.

    Ha en trevlig helg,

    Kenneth på Findus
    Kenneth
  • Hej igen,
    Jodå ganska säker på att det funnits med.
    35 minuter i 175 grader men inte helt säker.
    Kan Du kolla om det stämmer?
    Hälsningar
    Lars Malm
    Lars Malm
  • Hej Lars.

    Jag har tyvärr inte den informationen.

    Du kan alltid söka denna information på nätet, men vi har ingen publicerad information om att tillaga vår oxpytt i ugn.

    Ha en trevlig helg!

    Kenneth på Findus
    Kenneth
  • Hej igen Kenneth,
    Du tycker alltså jag skall söka info om tillagning av Era produkter på nätet???
    Mycket märkligt svar från en kundsupport!
    Det borde väl något en support kan svara på!
    Köper andra produkter framöver, där man har en fungerande support!
    Trevlig helg!
    Lars Malm
  • Hej Lars.

    Som jag sa i mitt tidigare svar så har vi inget publicerat tillagningssätt för denna produkt i ugn.

    Allmän information kan du finna på nätet. men inte om vår produkt.

    Ha en bra dag,

    Kenneth på Findus


    Kenneth
  • Hej !

    Har en fundering kring om det går att värma pytten i ugn, har för mig att det stått någonstans förut.

    Väl mött.
    Alexander
  • Hej Lars och Kenneth!

    Det är Felix som du kanske tänker på Lars?

    De har iaf följande text på nätet gällande sin krögarpytt:

    "Stekpanna: Krögarpytt Klassisk blir bäst om den tillagas otinad. Bryn smör eller margarin och stek på hög värme i 12-15 minuter. Vänd pytten då och då. OBS! Rör man för ofta är det svårt att få stekyta på pytten. Vid tillagning i teflonpanna kan man steka utan tillsats av matfett. Ugn/Varmluftsugn: Värm ugnen till 200 °C (varmluftsugn 175 °C). Häll den frysta pytten i en eldfast form. Värm mitt i ugnen i ca 35 minuter (varmluftsugn ca 30 min), beroende på formens storlek. Rör gärna om i pytten efter halva tiden. Tänk på att effekten mellan olika ugnar varierar och därmed tillagningstiden"

    Vänligen
    Per Nikolausson
    Per
  • Hej! På Felix Krögarpytt står alternativet ugn på 200 grader i 35 minuter.
    Bo Andersson
  • Hej!
    Jag lagar alltid denna pytt i ugn med bra resultat.
    Varmluft 175° 30-40 minuter.
    Rör om var 10e minut.
    Håkan
  • Hej min Kenneth, min sambo säger att ni har haft tillagningainstruktion på er förpackning gällande tillagning i ugn och hon har alltid rätt, så de måste ha funnits ;-)

    Mvh Tyke
    Tyke

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.