Tillagning Pytt i panna
Hej
På förpackning Pytt i Panna står det bara tillagning i stekpanna.
Har för mig det brukade stå om tillagning i ugn tidigare,
Kan Ni inte få med det igen?
På förpackning Pytt i Panna står det bara tillagning i stekpanna.
Har för mig det brukade stå om tillagning i ugn tidigare,
Kan Ni inte få med det igen?
Följ inlägget
5
följare
Jag har tyvärr ingen information att vi hade ugn som tillagningsätt för vår Oxpytt.
För det bästa resultatet vänligen följ tillagningsättet på förpackningen.
Ha en trevlig helg,
Kenneth på Findus
Jodå ganska säker på att det funnits med.
35 minuter i 175 grader men inte helt säker.
Kan Du kolla om det stämmer?
Hälsningar
Lars Malm
Jag har tyvärr inte den informationen.
Du kan alltid söka denna information på nätet, men vi har ingen publicerad information om att tillaga vår oxpytt i ugn.
Ha en trevlig helg!
Kenneth på Findus
Du tycker alltså jag skall söka info om tillagning av Era produkter på nätet???
Mycket märkligt svar från en kundsupport!
Det borde väl något en support kan svara på!
Köper andra produkter framöver, där man har en fungerande support!
Trevlig helg!
Som jag sa i mitt tidigare svar så har vi inget publicerat tillagningssätt för denna produkt i ugn.
Allmän information kan du finna på nätet. men inte om vår produkt.
Ha en bra dag,
Kenneth på Findus
Har en fundering kring om det går att värma pytten i ugn, har för mig att det stått någonstans förut.
Väl mött.
Det är Felix som du kanske tänker på Lars?
De har iaf följande text på nätet gällande sin krögarpytt:
"Stekpanna: Krögarpytt Klassisk blir bäst om den tillagas otinad. Bryn smör eller margarin och stek på hög värme i 12-15 minuter. Vänd pytten då och då. OBS! Rör man för ofta är det svårt att få stekyta på pytten. Vid tillagning i teflonpanna kan man steka utan tillsats av matfett. Ugn/Varmluftsugn: Värm ugnen till 200 °C (varmluftsugn 175 °C). Häll den frysta pytten i en eldfast form. Värm mitt i ugnen i ca 35 minuter (varmluftsugn ca 30 min), beroende på formens storlek. Rör gärna om i pytten efter halva tiden. Tänk på att effekten mellan olika ugnar varierar och därmed tillagningstiden"
Vänligen
Per Nikolausson
Jag lagar alltid denna pytt i ugn med bra resultat.
Varmluft 175° 30-40 minuter.
Rör om var 10e minut.
Mvh Tyke