Till senaste kommentaren

Nyhet- Ugnsbakad fisk med Italiensk tomatsås

Att tillaga naturell fisk kan ibland vara lite av en utmaning. Ugnsbakad fiskfilé hjälper dig på traven! Ugnsbakad fiskfilé Italiensk tomatsås är gjord på fiskfilé av Alaska pollock som är toppad med en fyllig sås med italienska smaker som tomat, mozzarella och örter. Perfekt för dig som vill äta mer fisk och dessutom lite sundare. Rätten har nämligen ett lågt innehåll av mättat fett och är rik på både omega-3 samt protein. Som all vår fisk är den fiskad med omsorg om vår natur och självklart MSC-märkt. Tillaga fisken i ugnen för bäst upplevelse.

Finns att hitta på Ica,Coop,Hemköp,Willys och City GrossRecept för inspiration:

Findus

Kommentarer

 • Hej
  Jag blev glad när jag såg TV-reklamen för Findus ugnsbakad fiskfile för jag är inte särskilt förtjust i dom panerade varianterna.
  Men. . . var finns dom? jag har jagat runt i diverse butiker (mestadels ICA) men inte sett röken av dom, det är bara dom gamla panerade varianterna överallt.

  Mvh
  Kjell
  Kjell Lövström
 • Hej Kjell,

  Vad härligt att höra att du vill testa vår nyhet Ugnsbakad fiskfilé Italiensk tomatsås!

  Denna produkt finns att köpa på Ica, Willys, Hemköp, Coop samt City Gross. Om din lokala butik inte har denna produkt i sitt sortiment så kan du alltid be butikspersonalen om att de tar in produkten.

  Allt gott,
  Klara
  Findus

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.