Till senaste kommentaren

Har ni slutat sälja Findus apelsinmarmelad?

Varför har ni slutat med apelsinmarmeladen? Finns inte i någon affär här i Norrköping.
Lizzy

Kommentarer

 • Hej Lizzy!

  Dessvärre har apelsinmarmeladen utgått ur vårt sortiment på grund av för låg efterfrågan.

  Önskar dig en trevlig dag!
  Karin
 • Idiotisk att sluta med något som vi vanliga älskar! Ingen apelsinmarmelad kan mäta sig med Fimdus.  För liten efterfrågan? Av vem? Troligen inte vi konsumenter i alla fall!
  Ann-Sofie
  Ann Sofie Fredriksson
 • Hej Ann Sofie,

  Ja, det är verkligen tråkigt att apelsinmarmeladen utgick.

  Ibland får vi plocka bort vissa produkter när efterfrågan inte är så stor, även om apelsinmarmeladen var en favorit hos många. Det är såklart synd.

  Jag hoppas du kan hitta något annat du gillar bland våra produkter!

  Vänliga hälsningar


  Karin
 • Inte undra på att jag inte lyckats att hitta marmeladen. Vansinne att slopa den ur sortimentet.
  Tyvärr har ni gjort samma sak med Mandelfiskgratängen den var jättegod dom andra sorterna hade ni gärna fått sluta med.

  Mikael Husberg
 • Hej Mikael,

  Tack för att du besöker oss här.

  Det är verkligen tråkigt när favoriterna försvinner.

  Apelsinmarmeladen och Fisk med mandel utgick ur vårt sortiment på grund av för låg efterfrågan.

  Önskar dig en fin dag,


  Karin
 • Snälla, snälla, jätte snälla återupp produktion och försäljning av denna apelsinmarmeladernad. Jag lovar förutom att köpa den ofta och att vid återuppkomst blogga om saken. Eftersom jag nyligen har valt att gå i förtida pension kan jag erbjuda mig gratis att fara runt i de skånska kommuners och presentera produkten. Om Findus gör er del av detta.  Så för min del. Fixar Findus fram en bil och annat så kan jag "ratta" Vad sägs! P.S. Är bosatt i Arlöv strax utanför Malmö.
  Andets Tilly
 • Hej,

  Tack för att du skriver till oss.

  Vi har inga planer på att tillverka apelsinmarmeladen igen. Det är såklart synd då du gillar den så mycket!

  Vänliga hälsningar
  Karin
 • När vi hittade det på ett ställe köpte vi upp allt ni hade. vid ett tillfälle hade vi 38 burkar liggandes hemma. Gillar inte skal men eftersom det var det ända som fanns fick det bli det och så lekte jag kirurg varje morgon. Har inte ätit en macka sedan vårat lager tog slut. vet inte varför men jag har en fin tavla på en burk som var gjord 97. Väldigt synd! än idag går jag alltid till marmelad avdelningen för att det kanske finns en chans!!! fick precis reda på att det inte är så!  åter igen.... Väldigt synd!
  Tänker inte köpa bobs äckliga s**t 😀

  Tim
 • Hade inte hört talas om att ni hade slutat tillverka er mycket goda apelsimarmelade. Har letat i varenda affär som jag besökt. Har en känsla av att de stora livsmedelskedjorna själva valt bort Findus marmelad för deras egna märken.
  Börja tillverka den igen och försök att använda andra kanaler/vägar. Någon godare marmelad finns inte.
  Boris Lundqvist
 • Hej Boris,

  Vad trevligt att du tyckte om Findus Apelsinmarmelad. Vi tar din input vidare.

  Önskar dig en fin helg!

  Gabriella
 • Snälla börja tillverka er apelsinmarmelad igen. Jag har ätit den sen barnsben finns ingen godare.
  Lizzy
 • Hej Lizzy,

  Tack för att du kontaktade oss angående Findus Apelsinmarmelad, Vi tar din input vidare.

  Önskar dig en fin helg!
  Gabriella
 • Er apelsinmarmelad är inte bara den absolut godaste varianten av sitt slag utan för mig också förknippad med kulinariska frukostminnen från olika tillfällen i livet.
  Jag kan inte tänka mig att jag skulle tillhöra en så liten grupp att vi är kommersiellt försumbara. Kom igen, Findus! Lev upp till ert namn och rykte!
  Martin Rossing
  Martin Rossing
 • Snälla  börja producera eran Marmelad igen
  Har i åratal försökt hitta något som kan ersätta era produkter på smörgåsen men tyvärr har jag inte lyckats... Har nog testat varenda marmelad flaska o burk som Ica, Coop, Willys och city gross säljer men ingen lycka än
  Tobias Larsson
 • Snälla  börja producera eran Marmelad igen!
  såg nämligen att marmeladen utgick ur sortimentet på grund av för låg efterfrågan.
  Nästan hela mitt liv har jag gått till marmelad avdelningen i hopp om att den bästa marmeladen skall ha kommit tillbaka och jag gör det än idag på automatik även fastän jag vet att den utgick ur sortimentet. Här har ni bild på tavlan jag skrev om förra gången.
  Tim
 • Hej Tim,

  Tack för ditt inlägg och bilderna på tavlan ☺️

  Att återlansera Apelsinmarmelad är tyvärr inget som är inplanerat inom en överskådlig framtid. Din önskan noteras och rapporteras vidare internt.

  Allt gott,
  Gabriella
 • Ni ljuger angående marmeladen.. Coop och Ica utmanövrerade och og in egna sorter så att er inte såldes mer. kanske på 80 talet. Den där Findus i papp burk med stora skal fan vad vi älskade den. Idag e det aå mycket socker att man får sveda på tungan.
  Gunillas gick ett tag o danskens men idag köper man inte marmelad mer.
  Tror art Findus gamla burk skulle bli en enorm framgång.  Aprikosen med..
  Sven Olsson
 • Findus marmelad har jag letat efter i flera år, någon sa att den fanns på citygross så jag åkte dit men icke...
  fick börja googla så hamna jag här.
  Förstår faktiskt inte varför den inte sålde bra? Den måste ju va den mest kändaste och godaste av alla marmelader?
  Jag kan nästan garantera att det skulle bli succé om ni gjorde comeback!


  tk
 • Det är total katastrof att Findus Apelsinmarmelad är ur produktion....finns absolut INGEN annan som är god nog! Börja med den igen.

  mvh Nicke 


  Nicklas Gallon
 • Snälla Findus! Ni kan väl ta upp frågan på era möten att det faktiskt är väldigt många konsumenter här ute som har försökt jaga rätt på eran marmelad. Ni kan väl i alla fall göra en specialupplaga av den, typ 75 år sedan den introducerades på marknaden. Eller en julspecial där den säljs under begränsad tid så får ni se hur mycket ni säljer av den. Jag jobbar gärna gratis åt er och åker runt och ställer ut färdiga montrar med burkar i i utvalda butiker. Med vänlig hälsning, Micke
  Micke
 • Hej Micke,

  Stort tack för ditt engagemang och idéer! 

  Jag tar givetvis vidare ditt önskemål om att återinföra Apelsinmarmeladen.

  Allt gott,
  Gabriella
 • Ja er marmelad var helt fantastiskt....snälla ni ta det på allvar många älskade er marmelad. Släpp den i en retro burk och lansera med rejält med reklam. Folk älskar det. Kan ni ju lansera den nere i Europa också.
  Fredrick Neptin
 • Hei. Jeg er norsk og pleide å kjøpe denne i Sverige. Jeg har faktisk fått en svensk kollega av meg til å lete etter den, men trodde han var dårlig på å lete :-) Etter at jeg ikke lenger har hatt tilgang til marmeladen fra Findus, så har jeg ikke tall på hvor mange andre jeg har prøvd, og ingen kan måle seg. Marmeladen til Findus var rett og slett helt fantastisk! Nå som alt skal være så «helsosamt» så er det kanskje ikke lenger marked for de store glassene, selv om det var de jeg likte best. Hilsen Lene
  Lene Larsen
 • Hej Lene,

  Det är alltid tråkigt när favoriter försvinner ur sortimentet 😥

  Allt gott, 

  Gabriella
 • HejMen snälla ni sluta att kommentera med att det är synd att favoriter försvinner.....gör något åt det istället FINDUS!!!!!!! Marmelad till folket eftersom vi älskar den.....
  Fredrick Neptin
 • Satt och läste alla inlägg. Säger som det sista inlägget!
  Se till att göra en special utgåva som kan förhand beställas. Är övertygad att Findus kommer bli överraskad av hur många som kommer att köpa den.
  Om jag vill göra en specialbeställning till marmeladens vänner. Hur många måste vi köpa? 10.000 eller 100.000 st.

  Om ni är uppköpta och inte kan bestämma själva starta om i ett nytt Findus!
  Jag håller alla tummar jag har!
  😀
  Thorsten Larsson
 • Hej Thorsten,

  Tack för ditt inlägg och engagemang i frågan om att återlansera apelsinmarmelad. Jag tar din idé med mig till våra produktutvecklare så får vi hoppas att den kan komma att göra en comeback.☺️

  Allt gott,
  Gabriella
 • Hej,

  Vi är många som önskar att ni återupptar produktionen av er god apelsinmarmelad. Jag har svårt att tro att efterfrågan var för ringa. Jag har mycket stort nätverk och alla jag har talat med önskar verkligen få tillbaka er apelsinmarmelad på marknaden igen!

  Michael
  Michael Bjerkhagen
 • Hej Michael,

  Tack för att du hörde av dig till oss! Vad härligt att höra att det finns en efterfrågan av produkten, jag har tagit detta vidare internt.

  Allt gott,
  Klara


  Findus
 • Ja här kan man gå och leta och leta efter Findus apelsinmarmelad men nu har jag fått en förklaring till varför jag inte hittar den. Trist, mycket trist. Jag tycker de flesta marmeladerna som finns på marknaden är antingen för söta eller för smaklösa. Finns det ingen på Findus som har testat andra produkter och kommit ram till samma sak. Findus borde vara stolta över en produkt som är både god och efterfrågad.
  Kerstin Kindblad
 • Hej Kerstin,

  Stort tack för ditt inlägg och ditt engagemang, jag har tagit din efterfrågan vidare internt till våra produktutvecklare. Håller tummarna att den kommer tillbaka i framtiden.

  Allt gott,
  Klara på Findus 


  Findus
 • Hej Findus nu är vi inne i Februari 2022 hur går det med marmelad tillverkningen?? Kommer ni att ta tillbaka denna fantastiska marmelad snart? Ni måste väl ha diskuterat klart snart!! Tänk vad fantastiskt att det är så många som fortfarande efterfrågar en produkt som varit borta så länge från hyllorna 😀❤️
  Fredrick Neptin
 • Saknar er Marmelad
  Anders
 • Hej,

  Om ni inte tänker ta den i produktion igen kanske ni kan släppa receptet isf?


  Dave
 • HejHur går det Findus? Blir det någon Apelsinmarmelad igen kanske under 2023?
  Fredrick Neptin
 • Hejsan!

  Saknar Findusmarmeladen så att det gör ont i själen.
  Jag tänker på den varenda gång det är dags att köpa en ny burk.
  Av någon märklig anledning så är det pappersförpackningen från 70-talet jag ser framför mig. Kanske för att marmeladen gjorde ett så starkt intryck hos mig när jag var barn och åt den för första gången. På rostat bröd ur en gammal ELVA brödrost från Bromma. Den upplevelsen vill jag ge mina barn. De vet att det fanns en magisk marmelad. Vi vet och längtar.

  Jag kommer att leva minst 30 år till. Utan Findus marmelad. Tyvärr. Om inte Ni nu kommer på andra tankar. Vilket jag hoppas.

  Tommy - ett av alla y-namnsbarn
 • HejBlir det någon Apelsinmarmelad igen, har ni tagit det internt??
  Fredrick Neptin
 • Hej Fredrik

  Vi har tyvärr inga planer att tillverka Apelsinmarmelad igen.

  Ha en bra dag!

  Kenneth på Findus
  Kenneth
 • Hej Kenneth,

  Då kanske ni kan dela receptet?

  Dave
 • Hej Dave.

  Eftersom det var så länge sedan som vi slutade sälja vår apelsinmarmelad, så har vi inte ingredientslistan på vårt system.

  Ha en bra dag!

  Kenneth på Findus
  Kenneth

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.