Lövtunn bit

Hej! Har lövtunn bit utgått ur er sortiment?
Marcus

Kommentarer

 • Hej Marcus,

  Lövtunn bit har ändrat namn till Färsbiffar. Vi ville förbättra rätten genom att använda saftigare färsbiffar, och därför har vi givit den ett nytt namn.

  Med vänlig hälsning
  Fredrik på Findus.
  Fredrik
 • Så som jag har letat i tre veckor och slut i alla butiker. Hade uppskattat om detta hade informerats om för detta är er bästa rätt och det enda jag äter till lunch på jobbet. Men nu vet jag vad jag ska leta efter. En fråga, är receptet och innehållet detsamma?
  Agust Gärdeman
 • Tyvärr tilltalar inte färsbiffarna lika mycket som lövtunn bit. Jag har letat efter en värdig ersättare men det finns ingen. Jag saknar er lövtunn bit och säkert många med mig då den ofta var slutsåld i matbutikerna och jag fick åka runt för att hitta den. Tyvärr var det den enda rätten för min del som kunde ersätta egenlagad mat, så jag kommer sluta köpa halvfabrikat pga detta till förmån för antingen äte ute eller ta med matlåda hädanefter.
  Agust Gärdeman
 • Men informera om det, då, jag har saknat produkten som sådan.
  Sven-Göran
 • Det blev inte bättre. Mvh Lövtunn Bit sedan 2005.
  Besviken
 • PINSAMT. Kan ni sluta paja mat? Kom hit för jag först fått dagens köttbullar pajade av er. Nytt recept brukar betyda nya kryddor och smaker till något förhoppningsvis bättre. Inte att man tar bort en huvudingrediens som lingonsylt till den klassiska rätten som innehåller lingonsylt. Högst otydligt när man handlar mat på rutin och allt ser så gott som normalt ut.
  "Nytt recept - ingen jäkla lingonsylt" hade ju passat bättre. 

  Skrev till kundtjänst för att klaga att jag köpt mat jag inte vill ha men inte har kvitto, önskar kuponger och skriver skämtsamt "om ni inte pajat lövtunnbiten också". Men såklart så googlar jag ju efter också för jag kom på att jag inte hittade den i butik när jag sökte.

  Ni har härmed pajat två klassiker som är något utan det godaste ni gjort. Speciellt gällande Lövtunnbit som är något helt annat nu.
  Ni suger och har krossat mitt mathjärta. Mvh omogen rutinälskande person vars liv i perioder varit baserat på nästan enbart Lövtunnbit.
  Rest in peace Lövtunnbit
 • Av vilken anledning slutar ni tillverka Lövtunn bit, en bästsäljande produkt som ofta är slutsåld i butik pga popularitet?
  Monica
 • Fullkomligt magplask. Ge oss Lövtunn Bit, inte skitbiffar. Tack.
  Uaerk
 • Kan bara instämma, har helt slutat köpa era produkter.

  Sven-Göran
 • Favoriträtt lövtunn bit som utgått. Prövade idag ersättaren färsbiff. Mindre kryddat och lös konsistens . Bönor supersega. Tillbaka med originalet 🙂
  Mattias
 • Hej. Varför har ni tagit bort lövtunn  bit. För det är ju det  ni har gjort. Ersatt med färsbiffar..... Smakar ju inte samma. Synd att ni tagit det beslutet. Mvh Susette Andersson
  Susette Andersson
 • Snälla se till att få tillbaka den originella burklttfärsåsen ..den har smakat samma sen jag var 6 år och ni har förstört det totalt .. katastrofalt att förstöra en sån sak.. sen lövtunn bit ..hur kan ni påstå det ni gjort förbättrat ..folk är hysteriska pga köttfärsåsen samt biten ..snälla ta detta till er och låt mig få smaka orginalet köttfärsås på burk och er tunna lövbit igen  innan jag lämnar jordelivet 🥺♥️
  Matilda Werner
 • Obegripligt att ni pajar både lövtunn bit och köttkullarna.

  Mycket synd

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.