Till senaste kommentaren

Varför kan jag inte hitta Findus Köttfärssås?

Hej. Har i flera veckor nu försökt köpa er underbara köttfärssås i flera olika butiker. Men den är slut över allt. Är det pga att folk hamstrar eller har det hänt något i er produktion? Saknar den!
Mvh
Maria m Familj
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Maria,

  Tack för att du hör av dig till oss!

  Vad kul att höra att ni tycker om vår goda Köttfärssås! Det har den senaste tiden varit högt tryck i matbutikerna runt om i landet och vi har dessvärre haft problem med produktionskapaciteten då vi sålt mer än vi räknat med.

  Enligt prognos kommer Köttfärssås Orginalet och Köttfärssås Italiensk vara åter i lager till försäljning under vecka 31.

  Den som väntar på något gott...😊

  Tack för ert tålamod!

  Allt gott,
  Gabriella
 • hittar inte den italienska varianten heller hoppas den finns snart
  jonas peder aleander
 • Hej Jonas,

  Vi har tyvärr haft problem med produktionskapaciteten även på vår Italienska Köttfärssås, men vi hoppas att den är tillbaka inom en snar framtid.

  Önskar dig en fin dag!

  Allt gott,
  Gabriella
 • Hej.
  Har läst om er motivering till att er köttfärssås har sålt mer än beräknat och därför inte kan vara ute i butikerna innan vecka 31. Har sökt efter er goda köttfärssås sedan vecka 18. Har svårt att förstå att en större efterfrågan tidigare kan rendera ett uppehåll ute i butikerna till uppemot 4 månader. Det skulle ni väl kunna komma i kapp tidigare tycker jag. Att jag är en smula skeptisk beror på att jag tidigare blivit utan min tidigare favorit när det gäller fisk, nämligen Citronpanerade laxbitar som ni slutade att leverera. Ingen annan produkt som skulle vara likvärdig kommer i närheten av vad vi tyckte om Citronpanerad laxbitar.
  Hoppas därför att er goda köttfärssås original inte går samma väg.
  M.v.h
  Lennart Persson
  Kristianstad
  Lennart Persson
 • Hej Lennart,

  Tack för att du hör av dig till oss!

  Du behöver inte vara orolig vår goda köttfärssås kommer inte att försvinna ur vårt sortiment. Tyvärr tog det lite längre tid än väntat, men vi jobbar för fullt för att framöver kunna möta den rådande efterfrågan.

  Önskar dig en fin dag!

  Allt gott,
  Gabriella
 • Hej! Har också saknat köttfärssåsen, finns ingen annan som är lika god, sen saknar jag även fiskgratäng i dillsås som heller inte går att få tag i, garantens fiskgratäng smakar kartong, så jag vill ha Findus. Hoppas den också kommer ut i affärerna snart. Mvh Eva
  Eva Lehtosaari
 • Gäller det alla affärer?
  Längtar att få äta det
  Emma Lindblad
 • Hej Emma,

  Tack för ditt meddelande!

  Dessvärre gäller det alla butiker som saluför köttfärssåsen.

  Önskar dig en fin dag!

  Allt gott,
  Gabriella
 • Ingenstans framkommer vad problet består av. Är det själva köttfärsen som ni inte får tag i eller vad är det?
  Elisabeth Johansson
 • Hej Elisabeth,

  Tack för ditt meddelande.

  Då det varit högt tryck i matbutikerna runt om i landet den senaste tiden har vi har inte hunnit att producera i de mängderna som vår köttfärssås har efterfrågats. Den är dock snart tillbaka i butikshyllorna.

  Tack för ditt tålamod!

  Önskar dig en trevlig helg!

  Allt gott,
  Gabriella
 • Hej Gabriella.
  Ni säger att anledningen till bristen i butikshyllorna är att efterfrågan har varit stor den senaste tiden. Men köttfärssåsen har ju inte funnits i butikerna på flera månader och väntas enligt Er inte finnas i butikerna innan vecka 31.
  Har ni verkligen produktionen i gång i dag undrar,
  Lennart Persson
  Lennart Persson
 • Fiskgratäng i dillsås då??? När får man tag i den?? Mvh Eva
  Eva Lehtosaari
 • Hade Findus haft kvar produktionen i Bjuv istället för att flytta utomlands hade det nog varit lättare att anpassa produktionskapaciteten till efterfrågan på den svenska marknaden ...
  Ingrid
 • Hej Eva,

  Tack för ditt meddelande.

  Vår Fiskgratäng med Dillsås går att hitta på Willy, Hemköp och City Gross, dock kan utbudet variera från butik till butik så fråga gärna din lokala handlare om du inte hittar den i butikshyllorna.

  Önskar dig en fin dag!

  Allt gott,
  Gabriella
 • När kan man igen hitta er köttfärssås? Och varför har ni inte kunnat göra den som tidigare?
  Boel Zetterman
 • Hej Boel,

  Tack för ditt meddelande.

  Beräknad utleveransdatum är vecka 31 på både den Italienska köttfärssåsen och Köttfärssås originalet. Det har den senaste tiden varit högt tryck i matbutikerna runt om i landet och vi har dessvärre haft problem med produktionskapaciteten då vi sålt mer än vi räknat med.

  Allt gott,
  Gabriella
 • Köttfärssås borta i månader kan väl inte ha att göra med att ni sålt mer än förväntat inom Sverige. Då är det utländska aktörer inblandade? Har det gått och blivit poppis bland nyrika kineser måntro? XD Att någon VD på Findus gått och lovat bort 4 månaders produktion till Kina mot en fin summa pengar? XD

  Nisse
 • Kan Findus börja producera pasta
  Roma igen? Har talat med flera personer som också saknat Pasta Roma!
  Andreas
 • Hej Andreas,

  Ja, det är verkligen tråkigt att Pasta Roma utgick.

  Ibland får vi plocka bort vissa produkter när efterfrågan inte är så stor, även om Pasta Roma var en favorit hos många. Det är såklart synd.

  Jag hoppas du kan hitta något annat du gillar bland våra produkter!

  Allt gott,
  Gabriella
 • Har fått samma svar nu en massa gånger om köttfärssåsen. Kan du lova oss att det inte handlar om en ny fabrik som ska göra den (ny maskin). Det innebär ofta en annan smak och ingredienser som inte tas från samma ställe.
  Ante
 • Hej Ante,

  Tack för ditt meddelande.

  Med anledning av att vi på senaste tiden har haft högt tryck på bland annat våra köttfärssåser har vi fått göra ett fabriksbyte för att kunna möta den rådande efterfrågan. Skälet till fabriksbytet är att den fabrik vi haft fram till nu inte kunnat producera i den takt vi säljer. Fabriken som vi byter till har större kapacitetsförmåga och kommer därför kunna producera större mängder av våra goda köttfärssåser. Vi arbetar löpande med att förbättra våra produkter och vår ambition är självklart att våra köttfärssåser ska smaka minst lika gott som de tidigare gjort.

  Önskar dig en härlig sommar!

  Allt gott,
  Gabriella på Findus konsumentkontakt
  Gabriella
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.