Var hittar jag Fiskgratäng Dill?

Hejsan varför tar ni bort de produkter som säljer bra och är goda?

Har alltid köpt eran fiskgratäng Dill men nu när man går i affärerna och kollar efter den så finns den inte längre i sortimentet för att ni har tagit bort den 🙁

Det var samma med eran kalops mix som ni hade förut. Den försvann också bara helt plötsligt.

Varför? Vad är anledningen till det?

Kommentarer

 • Hej Danne,

  ICA har tyvärr fattat beslut om att plocka bort vissa av våra produkter, bland annat vår Fiskgratäng Dill, vilket vi självklart beklagar. De produkter som inte finns på ICA kommer gå att hitta hos andra detaljhandlar.

  Din favorit hittar du nu hos Hemköp, Willys och Citygross.

  Allt gott,
  Karin
 • Jag letar på Willys varje gång jag är där men de har den inte. Kan man be dem beställa in den? Gäller fiskgratäng dill
  Vanja Svensson
 • Hej Vanja!

  Vad tråkigt att du inte har hittat Fiskgratäng Dill.

  Utbudet kan variera från butik till butik, det är slutligen alltid är den enskilde handlaren som beslutar om vad som ska finnas i frysdisken.

  Vi rekommenderar att man i dessa fall pratar med den aktuella butiken och frågar om de har möjlighet att beställa hem produkten.

  Hälsningar
  Karin
 • Det verkar inte finnas en enda matbutik norr om Örnsköldsvik som säljer Findus Fiskgratäng Dill 🙁

  Jag förstår inte varför ni låter butikskedjorna ta in andra sorter från er om de inte saluför klassikern från 1960? Det är ju er absolut starkaste produkt, ert flaggskepp, den som alla förknippar med er.
  Thomas Dahl
 • Är det inte så att ni inte kan komma överens med ICA och det är därför Fiskgratäng Dill inte finns i ICAS sortiment? Det är i alla fall den info jag har fått.
  Tråkigt att kunderna ska bli drabbade och inte få tag på den godaste färdiga fiskgratängen som finns. Saknar den oerhört mycket, då den var bra att ha hemma. Så kanske dags att lägga ert tjäbbel åt sidan och tänka på kunderna. Det är ju liksom konstigt att den med räkor och dill finns men inte storsäljaren....
  Marita
 • Hej Marita,

  Tack för att du hör av dig till oss!

  Vad kul att du tycker om vår Fiskgratäng med Dillsås! Findus och ICA har ett starkt samarbete och du hittar fortfarande flera av våra produkter i ICA-butikerna. Vi hoppas så klart att konsumenterna saknar våra produkter och att ICA ska välja att ta tillbaka dem till sortimentet. De produkter som inte finns på ICA kommer gå att hitta hos andra detaljhandlare, t ex Willys, Hemköp, Coop och City Gross.

  Allt gott,

  Gabriella
 • Willys saluför inte Findus Fiskgratäng Dill. De har bara Räkor & Dill (det går emot min religion att äta skaldjur) och Citron & Dill (smakar mer citron än fisk).

  Har ni tecknat ett nytt avtal med Coop?
  För i dagsläget säljer de bara den med Räkor & Dill.
  Thomas Dahl
 • Hej Thomas,

  Tack för att du hör av dig till oss!

  Vi vill självklart att så många butiker som möjligt säljer våra produkter, men det är slutligen alltid är den enskilde handlaren som beslutar om vad som ska finnas i frysdisken.

  Önskar dig en fin dag!

  Allt gott,


  Gabriella
 • Jag har också letat ihjäl mig efter fiskgratäng i dillsås... men den går inte att få tag på ..Jag kan bli riktigt sugen på att  eran fiskgratäng i dillsås. Ni säger att dom finns på Coop m.m men det är inte sant...den finns inte någonstans....det måste ju innebära att ni inte har lika stor efterfrågan efter Fisk m dillsås I butikerna... och tillslut slutar ni tillverka den för att ni inte hade tillräcklig efterfrågan på Fiskgratäng i dillsås🤷‍♀️
  Victoria Jansson
 • Hej Victoria,

  Tack för ditt meddelande.

  Vad tråkigt att höra att du inte lyckas få tag i vår goda Fiskgratäng med dillsås. Den finns att köpa på Hemköp, Willys och City Gross. Dock kan utbudet variera från butik så fråga gärna din lokala handlare om de kan beställa hem den  till dig om du inte hittar den i frysdisken.

  Önskar dig en fortsatt fin dag!

  Allt gott,
  Gabriella
 • Det känns som ni behöver en ny säljare som är lite mer proaktiv och som kämpar för att produktplacera era produkter lite bättre i affärerna och få dem att inse att de vinner på att sälja Fiskgratäng Dill i längden. Det ska inte vara en fråga om enskilda handlares idéer utan ni ska övertala dem att antingen tar de in hela sortimentet eller så blir det inget alls. Det är ju en stor skandal att det inte finns en enda Fiskgratäng Dill att få tag i norr om Örnsköldsvik, det är som att ni inte bryr er om att hela Sveriges befolkning ska kunna köpa era produkter.
  Thomas
 • Hej Thomas,

  Tack för ditt meddelande.

  Vi vill så klart att alla butikskedjor ska saluföra alla våra produkter. Men tyvärr är det upp till varje handlare att bestämma sitt sortiment.

  Jag rekommenderar att du frågar din enskilda handlare, om du inte hittar Fiskgratäng med dillsås i frysdisken, att dom beställer hem den till dig.

  Önskar dig en fin dag!

  Allt gott.  Gabriella
 • Jag har kikat efter fiskgratängen med Dill i ALLA affärer i min stad (Arboga). Finns inte hos Willys, finns inte på Coop, finns inte hos ICA som vi vet och inte heller hos Lidl. Det enda ställe jag hittat den på är City Gross, 6 mil bort. Det är inte miljömässigt försvarsbart att behöva åka dessa mil för gratängen.

  Samarbetet verkar ju inte vara så god ändå, eftersom ICA tydligen vägrar ta in er Fiskgratäng. Och fler och fler av era produkter försvinner....Håller med Thomas här ovan att ni borde ställa krav på ICA då efterfrågan är stor då det gäller just denna gratäng.
  ICAs egen är inte god, innehåller sannolikt massa socker då det är sött som attan och inte speciellt nyttig för oss diabetiker.
  Marita

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.