Findus köttfärssås orginal på glasburk
Köttfärssåsen är mer lösare i konsistensen och har en mer rödare färg(när den ligger i burken kall) än jag minns. Åt mycket av den förr och då var den mer kompakt och var inte så röd när den låg i glasburken..varför har det blivit så, har ni ändrat receptet? Missförstå mig rätt, den är fortfarande god, men jag föredrar den gamla.
Följ inlägget
2
följare
Stort tack för att du hör av dig till oss för att dela dina synpunkter kring vår Köttfärssås Original, det är värdefull information för oss.
I samband med ett fabriksbyte har vi behövt göra vissa justeringar i receptet som vi ser som positiva , t.ex. tillagas köttet nu på ett sätt som bättre bevarar köttsmaken, kryddningen har balanserats i kombination med en tydligare tomatsmak som också ger köttfärssåsen en lite rödare i färg.
Vårt mål och förhoppning har hela tiden varit att vår Köttfärssås Original ska upplevas precis lika god som förut.
Ha en bra dag!
Kenneth på Findus